Bestelling plaatsen

Hieronder vind je de verzendkosten per bestelwaarde.

Bezorging

Nadat je order is geplaatst zal onze afdeling orderpicking aan de slag gaan om de zending zorgvuldig samen te stellen. Zodra de bestelling compleet is zullen we de zending aanbieden bij onze logistieke partner I&L Logistiek.

 

I&L Logistiek rijdt met diepvriesbussen door héél Nederland om je zending persoonlijk te overhandigen. Het is dus erg belangrijk dat je thuis bent als de koerier bij je langskomt. Omdat het om diepvriesproducten gaat kunnen wij deze niet onbeheerd achterlaten. Indien we het pakket toch bij je buren af kunnen geven dan horen we dat graag van tevoren. 

Previous slide
Next slide

Levertijden

Bij je bestelling kun je zelf de gewenste leverdag aangeven. Wij doen vervolgens ons best om op deze dag te komen leveren, wat ook in 99% van de leveringen lukt. Mocht dit onverhoopt toch niet passen, nemen we contact met je op om in overleg een nieuw moment af te spreken.

Op de dag voorafgaand aan de levering ontvang je rond 18:00 uur per email en/of sms een bericht met het geplande tijdvenster waarop de koerier bij je aan de deur staat. Ben je op dat moment niet thuis? Neem dan direct contact op door middel van een reactie op de email waarin je een alternatief afleveradres opgeeft. Mocht ook dat geen optie zijn, dan plannen we een nieuwe leverafspraak.

Niet thuis?

Ben je toch niet thuis op het moment van levering? Onze bezorger laat dan een niet-thuis-notitie achter in je brievenbus. Let op: voor een niet-geslaagde afleverpoging zijn we genoodzaakt kosten door te rekenen. Daarom extra belangrijk om er met elkaar voor te zorgen dat we meteen succesvol kunnen leveren.

Liever afhalen?

Je bent natuurlijk altijd welkom om je bestelling af te halen bij I&L Logistiek te Tilburg. Op werkdagen kun je tussen 15:00 en 18:00 uur terecht in Berkel-Enschot, vlakbij Tilburg. Voor een afhaling wordt €2,50 in rekening gebracht.

X