Bestelling plaatsen

Hieronder vind je de verzendkosten per bestelwaarde.

Bezorging

Nadat je order is geplaatst zal onze afdeling orderpicking aan de slag gaan om de zending zorgvuldig samen te stellen. Zodra de bestelling compleet is zullen we de zending aanbieden bij onze logistieke partner I&L Logistiek.

 

I&L Logistiek rijdt met diepvriesbussen door héél Nederland om je zending persoonlijk te overhandigen. Het is dus erg belangrijk dat je thuis bent als de koerier bij je langskomt. Omdat het om diepvriesproducten gaat kunnen wij deze niet onbeheerd achterlaten. Indien we het pakket toch bij je buren af kunnen geven dan horen we dat graag van tevoren. 

Previous
Next

Levertijden

Zodra je bestelling gereed is, nemen we contact met je op voor de gewenste leverdag. Omdat alle producten op voorraad staan, kan je bestelling al binnen 24 uur geleverd worden, of later als dat je beter uitkomt. Plaats je een order voor 12.00u op een werkdag, kan deze de eerstvolgende werkdag al geleverd worden.

Op de dag voorafgaand aan de levering ontvang je rond 18:00 uur per email en/of sms een bericht met het geplande tijdvenster waarop de koerier bij je aan de deur staat. Ben je op dat moment niet thuis? Neem dan direct contact op door middel van een reactie op de email waarin je een alternatief afleveradres opgeeft. Mocht ook dat geen optie zijn, dan plannen we een nieuwe leverafspraak.

Niet thuis?

Ben je toch niet thuis op het moment van levering? Onze bezorger laat dan een niet-thuis-notitie achter in je brievenbus. Let op: voor een niet-geslaagde afleverpoging zijn we genoodzaakt kosten door te rekenen. Daarom extra belangrijk om er met elkaar voor te zorgen dat we meteen succesvol kunnen leveren.

Contactloze levering

Vrieswinkel.nl volgt de voorschriften van het RIVM inzake Corona-preventie op. We hebben extra hygiëne-maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig verwerkt en bezorgd wordt. 

 

Je bestelling wordt contactloos bezorgd. De bezorger zal je bestelling voor je deur neerzetten, vervolgens aanbellen en op tenminste 1,5 meter afstand wachten. Zo vermijden we direct contact. De voertuigen zijn voorzien van desinfectiemiddelen zodat de chauffeurs ook tijdens hun werkzaamheden hun handen schoon kunnen houden. Wel zo prettig! 

Liever afhalen?

Je bent natuurlijk altijd welkom om je bestelling af te halen bij I&L Logistiek te Tilburg. Op werkdagen kun je tussen 15:00 en 18:00 uur terecht in Berkel-Enschot, vlakbij Tilburg. Voor een afhaling wordt €2,50 in rekening gebracht.

X